Telegram
LinkedIn Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op InstagramBekijk onze video's op You Tube
          
 
  Home Links Tell a friend Sitemap Agenda Contact & route
Bel mij
 
 
   Scholleweg 2  
   9893 TD Garnwerd  
   Wierumerschouw  
   tel: 0621 554 663  
   contact@horsefarm.nl  
     
  The Horse Farm  
   Contact & Route  
   Historie  
   Het team  
   Omgeving  
   Nieuws  
   Fotogalerie  
   Klant ervaringen  
   Privacyverklaring  
 
  paardensportcentrum  
   Pony- en paardrijlessen
   Zorg met paarden  
   Workshops  
   Ponydag / ponykamp  
   Kinderfeestjes  
   Pensionstalling  
   Ruitersportartikelen  
   Paarden te koop  
   Faciliteiten  
   Onze paarden &  overige dieren  
   
  coffee corner  
   Coffee corner  
   
  boat rental  
   Kano verhuur  
   Boot verhuur  
   Aktief arrangement  
   
  bed & breakfast  
   Bed & breakfast  
   Ponyweekend  
   
  arrangementen  
   Bedrijfsuitjes &
 familiefeesten
 
   Vrijgezellenfeesten  
   Ponyweekend  
   Ontdek Groningen  
 
HET TEAM
 

The Horse Farm is een kleinschalige manege en een super grote passie van Nicolette sinds 2008.

Samen met haar team zorgt ze voor een enorme diervriendelijke en gezellige omgeving. Wij streven naar een natuurlijke en gezellige omgeving waar mens en dier in harmonie met elkaar op een succesvolle en vriendelijke manier kunnen samenleven en samenwerken. Met liefde, wederzijds vertrouwen, begrip, respect, gezelligheid en beweging als uitgangspunt!

     
 

Nicolette

Nicolette

Nicolette Driehuis
Nicolette is geboren in Utrecht in 1973. Paarden zijn haar passie. Al ruim 30 jaar is ze aktief in de paardensport, zowel dressuur, springen alsmede recreatief. Haar eerste paard Kamira, waarmee ze ook in de wedstrijdsport heeft gereden, is helaas in 2014 overleden. Al ruim 15 jaar heeft ze ervaring in het lesgeven zowel recreatief als wedstrijdgericht alsmede aan mensen met een beperking. Zowel individueel als groepsgericht op een vereniging. Als eigenaar van The Horse Farm zet ze zich vol enthousiasme in als instructeur en begeleider en heeft veel belangstelling voor en binding met haar leerlingen en paarden. Ze is een allround ORUN gediplomeerd instructrice, ze geeft les aan verschillende ruiters van verschillende leeftijden en niveaus: kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen; van beginner tot gevorderd. Ze kan goed aanvoelen waar de ruiters behoefte aan hebben, houdt rekening met de mogelijkheden van de ruiters en speelt in op de belevingswereld van elk individu. Iedereen die bij haar komt kan rekenen op een stimulerende en een veelzijdige les, waarbij het paard centraal staat.

Naast het geven van rijlessen houdt ze zich ook bezig met kinderen tijdens hun verjaardagspartijtje, Pieterpad wandelaars die komen overnachten in de Bed & Breakfast en natuurlijk kunnen ook de de kanohuurders bij haar terecht.

Achtergrond: Een HBO Human Resource Mangement opleiding met diverse trainingen op communicatie- en coachingsgebied. Ze heeft 10 jaar gewerkt als Recruiter en Coach en zette zich in voor de ontwikkeling van de medewerkers. Ze hielp mensen om het beste uit zichzelf te halen zodat ze gezond en vitaal konden blijven in hun werk.

     
   
Petra

Petra Steenbergen
Petra is één van de vrijwilligers op The Horse Farm. Op zaterdag helpt ze mee in lessen, dit vind ze leuk en leerzaam en is voor ons super handig en gezellig. Ze zet de ponys en paarden alvast klaar voor de lessen en helpt de kinderen met op- en af zadelen. Als het nodig is loopt en rent ze met een pony mee in de beginnerslessen. Verder verricht ze hand en spandiensten en helpt ze de kinderen die voor diploma's rijden zo nu en dan met een tussentijdse overhoring. Naast het paardrijden is ze graag creatief bezig met kaartjes maken, fotoalbums pimpen, tuinieren, lezen en puzzelen.

   
Gerda Gerda Dekker
Gerda organiseert leiderschapstrainingen met paarden bij ons. https://dcpaardencoaching.nl